Camping Heino

Faciliteiten
 • Animatieteam
 • Dierenweide
 • Huisdieren toegestaan
 • Kinderbad
 • Restaurant
 • Salland
 • Snackbar
 • Speeltuin: buiten
 • Speeltuin: overdekt
 • Sportveld
 • Tafeltennis
 • Tennisbaan
 • Wasserette
 • Zwembad binnen
Contact

0572 391 564

info@campingheino.nl

Schoolbosweg 10, Heino

Camping Heino, bekroond met 4,5 sterren.

Wilt u kamperen en op zoek naar een familie camping, dan bent u bij Camping Heino aan het juiste adres.

Camping Heino ligt in Salland, provincie Overijssel. Hier zijn vele campings te vinden. Als u op de camping komt kunt u bij de receptie inchecken. Hier maakt u gelijk kennis met de eigenaar. Hij wijst u de plaats. U krijgt informatie over de faciliteiten, met alle schoolvakanties een animatieprogramma.

U heeft op camping Heino plaatsen van zo’n 120 vierkante meter. Dus ruimte genoeg voor u caravan. De kinderen springen bij aankomt gelijk uit de auto. Na de saaie rit zijn ze wel toe aan spelen en dollen. Kinderen hoeven niet te zoeken naar de speeltuin, Die zien ze meteen. Een groot springkussen en een overdekt zwembad valt meteen op.

Voor aan de camping is een klimtoren met een kleine waterplas. Heerlijk kastelen bouwen en spelen in het water. Hier is het sport veld, waar we voetballen, volleyballen, en andere leuke sporten doen.

S Avonds komt Herby het treintje van de camping langs de velden. Hij haalt daar de kinderen op die mee willen naar het theater. Het animatie team speelt iedere avond theater. Daarna een lekker ijsje bij de snackbar. Gezellig hoor.

Geen zin om te koken, geen punt. Bij de Remise kunt u eten. In de keuken maakt de eigenaressede kok van de camping het eten voor u. U kunt á la carte eten, een dagmenu of drie gangen menu. Voor de kinderen is er patat, snacks, poffertjes, pizza’s, snitzel.

Ouders kunnen zich ontspannen, en mee doen met activiteiten. U gaat met een voldaan gevoel naar huis, er wordt nog veel over nagepraat.

Tijdens uw vakantie in Overijssel kamperen? Dat kan! De kampeerplaatsen bij Camping Heino zijn voorzien van 10 ampère stroom, centrale antenne aansluiting en eigen watertappunten. U beleeft een onbezorgde vakantie in Overijssel.

Aan het sanitair is bijzonder veel aandacht besteed. De ruim opgezette toiletgebouwen met douches, wasgelegenheid en toiletten zijn zeer modern ingericht en worden goed schoongehouden. Ook zijn er goed onderhouden familiedouches en is er een babyruimte met een magnetron aanwezig. Boek uw kampeer vakantie in Overijssel bij Camping Heino!

Wilt u tijdens uw vakantie in Overijssel toch liever een chalet? Ook dat is mogelijk! De luxe chalets zijn modern en schoon bieden u veel comfort. Op vakantie in Overijssel in één van onze chalets komt u niets tekort en bent u van alle gemakken voorzien! U zult zich absoluut thuis voelen tijdens uw vakantie in Overijssel. De chalets staan aan de rand van het park op een veld met uitzicht op de landelijke omgeving. De chalets bieden plaats aan vijf personen. Natuurlijk kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het park zoals het overdekte zwembad, de speeltuinen, de horeca en voor de kinderen het fantastische recreatieprogramma.

Een aantal van onze chalets zijn rookvrij. U kunt bij uw reservering aangeven of u voorkeur heeft voor een rookvrije chalet.

Let op: Voor u als huurder zijn tijdens uw vakantie in Overijssel huisdieren in de chalets of op het chaletpark niet toegestaan. Ook is het helaas niet toegestaan om een bijzettent of kampeertent naast de chalet te plaatsen. Heeft u een aanhangwagen mee? U kunt deze parkeren op de centrale parkeerplaats.

Wij wensen iedereen een geweldige vakantie in Overijssel, een prachtige chalet mag hierbij dus ook niet ontbreken. U dient de chalet bij vertrek weer netjes achter te laten zodat de volgende gasten ook kunnen genieten van een heerlijke vakantie in onze chalets. Eventuele schade en gebreken in en om het chalet worden dan ook door ons in rekening gebracht.

Contact

Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX Heino

0572 – 391 564
info@campingheino.nl