Vakantiehuis Overijssel

Huur een Vakantiehuis in Overijssel bij de Overijssel Vakantie parken. De mooiste Vakantieparken in Overijssel. De vakantieparken zijn gelegen in Twente, Salland, Het Vechtdal en Waterreijk. De Vakantiehuisjes in Overijssel zijn er in alle soorten in maten, van goedkope bungalows tot luxe vakantiehuizen met sauna of een groot vakantiehuis voor groepen en families.

 

Luxe Vakantiehuisjes en bungalowsVakantiehuisje in Overijssel

Luxe vakantiehuisjes en bungalows vindt u bij Bungalowpark Hoge Hexel, ’n Kaps in Tubbergen bij Almelo of Vakantiepark Mölke in Zuna, waar u bijzonder kunt slapen in een hooiberg. Bij ’t Hoge Hexel en ’n Kaps vindt u prachtige ruime bungalows in Twentse stijl. De ruime 8-persoons bungalows met 3 of 4 slaapkamers zijn zeer geschikt voor grote families. Beide bungalowparken hebben een zwembad!

 

campings OverijsselVakantiehuis voor groepen

Als u op zoek bent naar een vakantiehuis voor groepen, dan kunt u een vakantiehuis huren bij ’t Akkertien op de Voorst, de groepsaccommodatie heeft 10 slaapkamers en is geschikt voor 30 personen. ’n Kaps heeft 2 prachtige luxe vakantiehuizen voor groepen, geschikt voor families tot maximaal 18 personen. Bungalowpark Hoge Hexel heeft een prachtige nieuwe groepsaccommodatie, geschikt voor 12 tot 20 personen.

 

Vakantiehuis OverijsselGoedkope bungalows

Wie liever niet te veel geld kwijt wil, kan een goedkope groepsaccommodatie boeken bij Bungalowpark Hoge Hexel voor 14 personen. Het goedkope vakantiehuis of vakantiewoning is geschikt voor maximaal 14 personen en beschikt over 7 slaapkamers en twee badkamers. In de ruime keuken is o.a. een combi-magnetron, oven en afwasmachine aanwezig. Er is ook een wasmachine beschikbaar. Ook ’t Stien ’n Boer in Tubbergen heeft zeer betaalbare bungalows te huur.

Last-minute bungalows Nederland