Preston Palace

Kermis Preston Palace

Subtropisch Zwembad

Indoor kermis
Weer of geen weer. Bij Preston Palace kun je elke dag naar de kermis! Je gelooft je ogen niet, dat moet je gezien hebben! Met zeven weergaloze attracties in een prachtig Twents decor. Ervaar de snelheid, de dynamiek, de vrije val… Geniet van de sfeer en verleg uw grenzen! Spectaculair! De indoor-kermis is dagelijks geopend. Fasten your seatbelts… it’s time for FUN!
Natuurlijk betaal je voor de indoor-kermis een vaste lage prijs. En dat is inclusief koffie, thee, frisdrank, ijs en een lekkernij.

Prijs € 7,50 (per persoon)

Openingstijden: elke dag van 19.00 tot 23.00 uur. Extra geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 19.00 uur.

 

Subtropisch zwem- en saunaparadijs
Lekker ontspannen in de recreatieve en de professionele sauna’s (zonder buitenbad), whirlpools en stoombaden. Zwemmen onder de sterrenhemel en relaxen in een adembenemend zwembad.
Je vindt er wildwaterkreken, stroomversnellingen, bruisplateaus en een klaterende waterval. Om even heerlijk te relaxen of een cool kinderfeestje te vieren. Voor de kleinste gasten is er een verwarmd kinderbad. Er zijn handige kinderboxen en er is een verschoonruimte voor de baby.

Prijs € 16,50 (per persoon). Inclusief koffie, thee, frisdrank, vers fruit en ijs.

Kinderen t/m 2 jr. gratis, 3 t/m 10 jr. € 8,25,  50+ € 14,-
Openingstijden: elke dag van 09.00 tot 22.00 uur.

Preston Palace ligt dicht bij diverse Vakantieparken in Twente of een camping in Overijssel