Campings met overdekt zwembad

Campings met overdekt zwembad

Campings met overdekt zwembad in Overijssel

Campings met overdekt zwembad in Overijssel

Een overdekt zwembad op een camping is altijd heerlijk. Zeker als het weer het laat afweten is het voor iedereen genieten om een verfrissende duik te kunnen nemen in het overdekte zwembad van de camping. Ook als u op vakantie wilt met kinderen, is deze faciliteit eigenlijk onmisbaar. Lekker bubbelen, glijden van de glijbaan of spetteren in het water… Bij de diverse campings van Overijssel Vakantieparken Groep mag deze waterpret niet ontbreken. Deze website laat u kennis maken met campings met overdekt zwembad.

Overijssel Campings & Vakantieparken heeft meerdere campings met overdekt zwembad

Bent u op zoek naar campings met overdekt zwembad? Dan bent u bij Overijssel Vakantieparken aan het juiste adres. Overijssel Vakantieparken is namelijk een samenwerking van 8 campings met overdekt zwembad. Op de campings zijn verschillende soorten zwembaden te vinden: van klein en rustig tot een groter zwembad met (water)glijbaan. Op alle campings kunt u dus naar hartenlust met het hele gezin genieten van overdekt waterplezier.

Campings met overdekt zwembad en méér

Bij een aantal campings met overdekt zwembad zijn er speciale tijden waarop u heerlijk baantjes kunt trekken of gebruik kunt maken van het saunagedeelte. De campings van Overijssel Vakantieparken Groep bieden u naast een overdekt zwembad nog meer topfaciliteiten, zoals een speelhal, een animatieteam voor in de schoolvakanties, fiets- en kanoverhuur en bowlingbanen. Op de campings is dus voor iedereen wat te beleven, of het nu goed of slecht weer is.

De campings op een rijtje:

  • Camping Heino – Overijssel
  • Camping ’t Stien ’n Boer – Overijssel
  • Camping ’t Mölke – Zuna tussen Nijverdal en Rijssen
  • Camping ’t Rheezerwold – Heemserveen bij Hardenberg
  • Bungalowpark ’t Hoge Hexel

Vergelijk de campings met overdekt zwembad

Geniet zelf ook op één van de campings met overdekt zwembad!

Wilt u ook genieten van één van de campings met overdekt zwembad? Neem dan snel contact op met één van de parken! Wilt u nog op korte termijn genieten van uw welverdiende vakantie? Wellicht zijn er nog last minute bungalow Nederland beschikbaar.

De parken van Overijssel Vakantieparken wensen u in ieder geval alvast een fijne vakantie en veel waterplezier!