Bungalowpark Overijssel

Wilt u op vakantie naar een Bungalowpark in Overijssel? Dan kunt u terecht bij de Overijssel Vakantieparken. In totaal zijn er 3 prachtige bungalowparken in Overijssel.

Onze top 3 Bungalowparken in Overijssel

  1. Bungalowpark Hoge Hexel
  2. Camping & Bungalowpark ’t Stien ’n Boer
  3. Camping & Bungalowpark ’n Kaps

Bungalowpark TwenteBungalowpark Overijssel: ’t Hoge Hexel

Bungalowpark ’t Hoge Hexel ligt in het gehucht Hoge Hexel (ook wel als Hoge Heksel geschreven) in de Gemeente Wierden. Het Bungalowpark bij Wierden is prachtig gelegen dichtbij de natuur en heeft een mooie vijver op de camping. De 8-persoons bungalows op het bungalowpark zijn erg in trek. Tevens zijn er diverse groepsaccommodaties op het bungalowpark. Zomers en ’s winters kan er gezwommen worden in het overdekte zwembad. Bijzonder: Bij ’t Hoge Hexel is nog zondagsrust.

 

Bungalowpark OverijsselCamping & Bungalowpark ’t Stien ’n Boer in Overijssel

’t Stien’nboer is een prachtig bungalowpark en camping in Haaksbergen. De luxe bungalows zijn sfeervol ingericht in Twentse stijl. De ANWB heeft ’t Stien ’n Boer gewaardeerd met 4,5 sterren! Dat kan ook niet anders: De camping heeft een overdekt zwembad, openlucht zwembad, prachtig sanitair en een goed restaurant met gezellig theehuisje. Vanaf ’t stien ’n boer fiets je zo Haaksbergen in. Een sfeervol toeristisch dorpje in Twente.

 

Camping & Bungalowpark ’n Kaps

Groepsaccommodatie Overijssel

2x 18 personen

Ook ’n Kaps is een prachtig bungalowpark bij Almelo in het plaatsje Tubbergen. Tubbergen is een klein katholiek dorpjes waar het altijd gezellig is. Vanaf ’n Kaps ben je zo in Almelo. ’n Kaps heeft mooie, luxe bungalows in boerderij stijl, een groepsaccommodatie en diverse andere verhuuraccommodaties. De kids hoeven zich niet te vervelen, er is een prachtige indoorspeeltuin, openlucht zwembad en bowlingbanen. Een feest voor de hele familie!

Alle Camping Overijssel