Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft in 2013 vier gloednieuwe attracties in Jules Aventureland! Je kunt tevens genieten van nog 40 andere spannende attracties in Slagharen. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

Entertainment

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het de hele dag feest! Tussen de attracties door kun je genieten van de populaire Western Parade en het straattheater van de Main Street Music and Dance Company. Of ga met Randy en Rosie mee op avontuur in het mysterie van de gevonden hoed. In het American Circus kan je lekker genieten van de gloednieuwe Magic Circus show met illusionistenduo Winfried & Angelique, topclown Pavel Boyarinov uit Rusland en trapeze acrobate Vera Hummel uit Duitsland.

In de zomer- en herfstvakantie is er nog meer spektakel. In de zomer is er de feestelijke Mardi Gras parade en in de herfstvakantie toveren miljoenen lichtjes het park om tot een magische wereld vol muziek, dans en show.

Kijk voor meer informatie op www.slagharen.com

Attractiepark Slagharen biedt meer dan 40 spannende attracties